Galleria 2003 logo

Lasipalatsin Näyttelytila, infosivu

 Etusivu 
 Tapahtumakalenteri 
 Keskusteluryhmä 
 Kutsu 
 Info 
 Cam & chat 

Galleria 2003 hanke

Vuosi 2003 on virallinen Euroopan Unionin vammaisten vuosi. Sen puitteissa järjestetään vuodeksi 2003 galleria, jossa esitellään vammaiskulttuurin koko kenttää mahdollisimman korkeatasoisesti.

Helsingin Lasipalatsin näyttelytila on varattu 1.1.-31.12.2003 Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry:n Galleria 2003-projektin käyttöön.


Galleria 2003 hankkeen toteuttavat yhteistyössä:
Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry on osa kansainvälistä vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto, joka on perustettu vuonna 1997. Yhdistys edistää vammaisten ihmisten aktiivisuutta taiteen eri aloilla sekä tekee tunnetuksi vammaisten henkilöiden tuottamaa kulttuuria.
www.eucreafinland.org


TARU
rajatonta taidetta - arts and diversity

TARU on Euroopan Unionin kulttuuriprojekti, jonka tarkoituksena on vähemmistötaiteilijoiden työllistymisen tukeminen tiedotuksen ja koulutuksen avulla. Projektin tavoitteena on nostaa heidän työtään suuremman yleisön tietoisuuteen.
www.taru.info


Valtakunnallinen vammaisneuvosto on viranomaisten sekä vammaisten henkilöiden, heidän omaistensa ja vammaisjärjestöjen yhteistoimintaelin yhteiskuntapolitiikan suunnittelua, kehittämistä ja toteuttamista koskevissa, vammaisten henkilöiden elinoloihin ja hyvinvointiin vaikuttavissa asioissa. Vammaisneuvosto toimii sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä.
www.vane.to


Vammaisten vuosi 2003
European Year of People with Disabilities


© Copyright EUCREA Finland 2002   webmaster   Ismo Helen   10.10.2002